BINE AȚI VENIT LA FleetMaster™

Într-o lume a mișcării și extinderii permanente, pentru companiile care se bazează pe transport în afacerea lor, necesitatea de a gestiona și de a controla bunurile mobile este esențială. Înțelegând nevoile lor de piață și de afaceri, echipa noastră, cu peste 15 ani de experiență în domeniul telematicii și al dezvoltării software, a creat FleetMaster.

FleetMaster este acum produsul pilot al companiei noastre și suntem mândri să spunem că este o soluție completă de gestionare a parcurilor auto care îi ajută pe clienții noștri să elimine sau să reducă la minimum riscurile asociate investițiilor în vehicule, îmbunătățind eficiența, productivitatea și reducând costurile totale de transport și de personal, asigurând, în același timp, respectarea completă a legislației guvernamentale.

FleetMaster acoperă întreaga gamă de funcţii de administrare a parcului auto, cum ar fi finanțarea vehiculelor, întreținerea vehiculelor, telematica vehiculelor (monitorizare GPS, diagnoză OBD, …), gestionarea şoferilor, gestionarea vitezei, gestionarea combustibilului, managementul sănătății și siguranței.

Chiar de la început, datorită experienței noastre în telematica avansată, dezvoltare software și Business Intelligence, am conceput FleetMaster ca un produs orientat spre client, cu o orientare puternică de afaceri și adaptat special fiecărui model de afaceri. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare lucrează zilnic pentru a aduce inovații inteligente produsului nostru și oferă tehnologii avansate legate de telematică și algoritmi de optimizare.

În calitate de fondator și partener executiv al companiei, adresez clienților, partenerilor și actorilor din industrie un mesaj simplu: Optimizați-vă afacerea cu FleetMaster!