Aviz juridic FleetMaster™

Toate informaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Briliant Technologies SA.
Briliant Technologies SA. îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. Nicio informaţie prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general, venind din partea Briliant Technologies SA. Acest site nu conţine sfaturi sau recomandări cu privire la nici un domeniu de activitate, informaţiile conţinute nefiind un fundament pentru orice tip de decizii. Astfel, Briliant Technologies SA nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Utilizatorii au dreptul de a reproduce şi utiliza informaţiile conţinute pe site numai în interes personal.
Deşi obiectivul nostru este de a transmite informaţii actualizate şi exacte, Briliant Technologies SA nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori. Briliant Technologies SA va depune toate diligenţele pentru remedierea acestora. Orice persoană interesată de serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze, prin formularul de contact, departamentul comercial al companiei, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză, cât şi asupra condiţiilor contractuale şi a costurilor aferente.

Briliant Technologies SA nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul www.fleetmaster.ro

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 cu modificările şi completările ulterioare, utilizatorii dispun de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie , dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugaţi să ne contacteze prin intermediul formularului contact din site.

Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu aceste menţiuni.

Briliant Technologies SA
Sediu social :Sos. Berceni nr.41,
sector 4, Bucureşti
J40/9897/2002 , RO14927881

Adresa de contact
Str. Dr. Louis Pasteur nr.40, Sector 5, Bucureşti
Tel. +4 21 636 36 08 ; Fax +4 31 410 02 63
E-mail: contact@fleetmaster.ro