MANAGEMENTUL Flotei

ANALIZAȚI-VĂ AFACEREA ȘI ȚINEȚI COSTURILE OPERAȚIONALE SUB CONTROL

SIGURANTĂ ȘI CONFORMITATE
Comportamentul Șoferului, Datele Tacho, Reglementări de Siguranta, Conformitate, Live Video

Deoarece regulile de siguranță sunt foarte importante în industria auto FleetMaster v ajută să monitorizați șoferii și incidentele

Analizăm comportamentul șoferului și va clasificăm angajații bazați pe stilul lor de conducere.Putem semnala posibile accidente, puteti descărca de la distanță datele din tahograf, inregistram emisiile de CO2 și chiar monitorizam evenimentele rutiere.

Menținerea șoferilor în siguranță vă menține compania in siguranta. Monitorizarea și procesului de training reduc costurile cu întreținerea flotei, asigurarea și mentinerea activității.

Toate aceste caracteristici fac FleetMaster un instrument foarte valoros pentru managementul flotei dumneavoastra

DIAGNOZĂ FLOTĂ
Colectarea avansată a datelor, Analiza flotei, Raportare avansată

Știm cât de importantă este informatia în timp real a performanței vehiculelor atunci când vă aflați în permanentă mișcare.

Folosind tehnologia FMS FleetMaster™ aveti analize inteligente pentru diferite date de la GPS, CAN și alți senzori specifici (viteză, cuplul, temperatura motorului, nivelul combustibilului, accelerație, decelerare, buton de panică, Identificarea RFID, etc.), precum și statistici despre consum, rute, evenimente, etc. totul pe un afișaj grafic.

Utilizarea modulului de raportare automată FleetMaster vă permite să vedeți ce se întâmplă cu flota dvs., fără nici o interacțiune cu interfața. Doar definiți ce doriți să vedeți și FleetMaster vă va informa numai despre date care contează pentru dvs.

TELEMATICĂ AVANSATĂ
Cu FleetMaster obțineți raportarea centralizată și detaliată a poziției, făcând munca mai ușoară și mai productivă.

Folosind hărțile noastre 2D și 3D precum și rezultatele acurate de urmărire, obțineți abilitatea unică de a vedea o imagine interactivă a activității vehiculului.

Atât activitatea cât și cronologia sunt prezentate cu detalii complete la nivel de harta sau foi de parcurs, diagrame de viteză, bariere geo, evenimente, alerte, ralanti, etc.

Toate activitățile de la simpla poziționare la analiza monitorizării combustibilului este simplă și complet automatizată prin rapoarte și alerte, disponibilă atât pe interfața web cât și pe mobil.


Cu FleetMaster veți avea controlul deplin asupra întregii flote!
FleetMaster este un sistem de management al flotelor care prezintă toate datele într – un format inteligibil care vă simplifică munca!