DE CE FleetMasterÔäó

Cu c├ót cre┼čte cererea de solu╚Ťii de gestionare ╚Öi monitorizare a parcurilor auto cu at├ót cre┼čte ┼či complexitatea alegerilor. Exist─â sute de furnizori regionali care ofer─â capacit─â╚Ťi de monitorizare GPS (ca add-on la un alt pachet software ├«n loc de o competen╚Ť─â de baz─â) ╚Öi chiar ┼či furnizorii de telefonie mobil─â ofer─â solu╚Ťii de monitorizare GPS a parcurilor auto.

Cele mai multe dintre ele comercializeaz─â acelea╚Öi titluri precum administrarea parcurilor auto, monitorizare GPS sau solu┼úii de optimizare a traseelor, fac promisiuni similare ╚Öi ├«ncearc─â s─â rezolve acelea╚Öi probleme ÔÇô costurile legate de combustibil, productivitatea, cheltuielile de exploatare, salariile m─ârite, metodele de dispecerizare obositoare, siguran╚Ťa, prevenirea furturilor, excesul de vitez─â, condusul brusc, sta┼úionarea ╚Öi multe altele. Pentru a ├«ngreuna ┼či mai mult situa┼úia – multe dintre solu╚Ťii par a fi similare.

Deci, cum v─â da┼úi seama dac─â afacerea va fi profitabil─â ╚Öi dac─â face┼úi alegerea potrivit─â pentru afacerea dumneavoastr─â? Pentru a v─â ajuta s─â lua╚Ťi decizii, ├«ncerca╚Ťi s─â ├«n╚Ťelege╚Ťi c├ót de bine reu┼česc aceste solu╚Ťii s─â rezolve problemele dumneavoastr─â.

C├ót de u╚Öor este s─â atinge╚Ťi aceste obiective? C├ót de u╚Öor pute╚Ťi utiliza rapoartele pentru a identifica achizi╚Ťiile excesive de combustibil?C├ót de repede pute╚Ťi g─âsi pe hart─â ceea ce c─âuta╚Ťi? Cum func╚Ťioneaz─â optimizarea traseelor ╚Öi a costurilor pentru afacerea dumneavoastr─â?Adev─ârata diferen╚Ť─â nu mai este doar o list─â de caracteristici, ci mai degrab─â modul ├«n care un v├ónz─âtor este orientat spre client, c├ót de grijuliu este ├«n conceperea produsului ╚Öi c├ót pre┼ú pune pe serviciul pentru clien╚Ťi.

C├ónd alege╚Ťi un furnizor, va trebui s─â accepta╚Ťi alegerea dumneavoastr─â pentru o lung─â perioad─â de timp; la urma urmei, mul╚Ťi furnizori solicit─â contracte la termen. Chiar ╚Öi dup─â aceea, pre╚Ťul schimb─ârii este ridicat ÔÇô anularea penaliz─ârilor, recalificarea echipei, scoaterea din nou a vehiculelor de pe ╚Öosea ( doar ca s─â numim c├ó╚Ťiva factori).

Ideea general─â: folosi╚Ťi timp ╚Öi energie la ├«nceput pentru a face alegerea potrivit─â pentru un parteneriat pe termen lung. Alege╚Ťi cel mai bun partener lu├ónd ├«n considerare factorul de rentabilitate real, pe m─âsur─â ce dumneavoastr─â ╚Öi partenerul dumneavoastr─â v─â ve╚Ťi dezvolta ├«mpreun─â cu schimb─ârile de afaceri ╚Öi de pia╚Ť─â.

Noi cei de la FleetMaster suntem o echip─â cu competen╚Ťe de baz─â care sper─â cu sinceritate c─â ve╚Ťi considera solu╚Ťia noastr─â ┼či pe noi, ca furnizor, alegerea potrivit─â pentru a satisface nevoile dumneavoastr─â ╚Öi pentru a determina rezultate pe care le consider─âm realizabile.