BINE AȚI VENIT LA FleetMaster™

Într-o lume a mișcării și extinderii permanente, pentru companiile care se bazează pe transport în afacerea lor, necesitatea de a gestiona și de a  controla bunurile mobile este esențială. Înțelegând nevoile lor de piață și de afaceri, echipa noastră, cu peste 15 ani de experiență în domeniul  optimizarii proceselor de business, telematicii și al dezvoltării software, a creat FleetMaster™.

FleetMaster™   este acum produsul pilot al companiei noastre și suntem mândri să spunem că este o soluție completă de business formată din module avansate TMS (Transport Management System)  și FMS (Fleet Management Solution) care ajută clienții noștri să obțină o întoarcere imediată a investițiilor, îmbunătățind eficiența, productivitatea și reducerea costurilor totale de transport și de personal, asigurând, în același timp, respectarea completă a legislației guvernamentale.

FleetMaster™ acoperă întreaga gamă de funcţii transport și administrare flotă precum Planificare Strategică, Tactică și Operaţională, Optimizare de Rute, Execuţie în Timp Real, Siguranţă și conformitate , Management de Flotă, Telematică Avansată(monitorizare GPS,Date CAN, diagnoză OBD, Descărcare TACHO …) si ecrane Inteligente de Raportare.

Chiar de la început, datorită experienței noastre în Planificare si Optimizare, Telematica Avansată, Dezvoltare Software și Business Intelligence, am conceput FleetMaster™  ca un produs orientat spre client, cu o orientare puternică de afaceri și adaptat special fiecărui model de afaceri.  Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare lucrează zilnic pentru a aduce inovații inteligente produsului nostru și oferă tehnologii avansate  legate de telematică și algoritmi de optimizare.

În calitate de fondator și partener executiv al companiei, adresez clienților, partenerilor și actorilor din industrie un mesaj simplu: Optimizați-vă afacerea cu FleetMaster!