PLANIFICARE Strategică

MOBILIZAȚI-VĂ RESURSELE CORECT PENTRU REALIZAREA OBIECTIVELOR PROPUSE

DESENAREA REȚELEI DE DISTRIBUȚIE
Obțineți un real avantaj competitiv și proiectați-vă rețeaua de distributie folosind date matematice.

Pentru a avea o retea de distribuție eficientă în ceea ce priveste totalizatea costurilor logistice și performanța serviciilor, FleetMaster oferă nativ un cadru strategic înca din faza de proiectare a rețelelor de distribuție.

FleetMaster este un instrument de afaceri de înaltă calitate, ușor de utilizat și aplicabil cazurilor reale, conceput spre a fi ușor de înțeles pentru factorii de decizie și ușor de folsit de catre utilizatori și parteneri!

Planificarea vizuală vă oferă o imagine de asamblu a rețelei de distribuție și permite identificarea rapidă a mijloacelor pentru utilizarea optimă a resurselor.

Scopul principal al modulului de distribuție FleetMaster este de a vă ajuta să vizualizați și șă proiectați cele mai eficiente rețele de distribuție vizând obținerea celor mai mici costuri operaționale și utilizarea optimă a infrastructurii!
COLABORARE SUPPLY CHAIN
Colaborare pe verticală și orizontală intre companiile partenere

Ultima tendință în planificarea și control în supply chain este focusul pe colaborare și schimb de informații

Cu FleetMaster acoperim ambele părți ale colaborării in supply chain,pe verticală, colaborarea cu furnizorii și clienții precum și colaborarea pe orizontală cu alte organizații și concurenți.

Cu accent pe intimitatea clientului, leadership și excelență operațională, FleetMaster aliniază procesele supply chain și planificare, adaugă valoare clientului, crește profitabilitatea și menține continuitatea afacerii.

FleetMaster este un sistem de management al performanței, care gestionează cu ușurință conexiunile de date, procesarea conexiunilor și colaborarea oamenilor.
PLANIFICARE PE TERMEN LUNG
Modelul de Business este axat pe oferirea celor mai bune servicii la cele mai mici costuri.

Operațiunile de gestionare strategică sunt cheia care permit companiilor să desfășoare o activitate durabilă pe termen lung.

Cu FleetMaster orice companie poate să mențină un avantaj competitiv prin adoptarea unei abordari inovative care rezolvă probleme complexe de afaceri.

Odată ce strategia companiei este stabilită de catre echipa executiva, folosind FleetMaster fiecare nivel de management inferior poate conduce planificarea activității pe termen lung, poate stabili prioritățile, poate alinia resursele, concentrând atenția asupra obiectivelor comune.

Lanțul de aprovizionare pentru bunuri de larg consum poate implica o rețea de distribuție extinsă, în funcție de produs și de locul în care se află clienții finali.
FleetMaster poate oferi beneficii și avantaje substanțiale tuturor partenerilor!