EXECUȚIE În timp real

CONTROL TOTAL ȘI ABILITATEA DE A ADUCE SCHIMBĂRI ÎN ACTIVITATEA DUMNEAVOASTRĂ

DISPECERIZARE
Comunicație live și ghidare în timp real a șoferului

De la zero, FleetMaster a fost proiectat să funcționeze ca un centru de comandă și control, care leagă dispecerii și conducătorii auto prin intermediul comunicării live.

Folosind simultan mai multe ecrane pentru dispeceri și smartphone-uri sau tablete pentru soferi, FleetMaster ține atât dispecerii cât și șoferii in contact permanent.

Șoferul primește rute, sarcini, este ghidat prin sistemul de navigatie care îi oferă informații despre activitatea sa, iar el trimite feedback-ul în timp real către dispecerat.

MANAGEMENT ACTIV
Modificați rutele și programările terminate cu actualizări de ultim moment

Folosind date din lumea reală, FleetMaster își perfecționează parametrii de planificare și creează mai multe planuri realiste în timp ce modulul soferului impune șoferului sarcini exacte cu îndrumări și navigare.

Cu FleetMaster puteți lua deciziile necesare într-o secundă pe baza a ceea ce exista în acel moment, datele de trafic live, starea reală a camioanelor sau disponibilitatea clienților, folosind analiza scenariilor.

Schimbarea lucrurilor așa cum se întâmplă, redirecționarea și reprogramarea sarcinilor, fac parte din activitatea zilnică și pot fi gestionate și controlate în întregime prin FleetMaster™ .


CONFORMITATE SLA IN TIMP REAL
Îmbunătatirea relatiei cu clientii, cresterea transparentei si corectitudinea ETA-ului.

FleetMaster creează transparența intre compania dvs. Și orice partener, furnizor sau client final.

Cu FleetMaster vă puteți asigura succesul livrării la timp clientului și informarea lor cu timpi estimati de livrare reali, pe baza planificarilor și a e feedback-ului de executie.

Prin utilizarea sintezei grafice avansate de comparare a traseului și abaterilor, FleetMaster™ face respectarea contractelor de execuție o sarcină ușoară.
FleetMaster vă ajută la creșterea satisfacției clienților!
Schimbarea și monitorizarea rutele și sarcinile planificate poate fi provocare. Cu FleetMaster se face totul într-un mod organizat și automatizat!
FleetMaster vă permite să luați măsurile necesare într-o secunda. Toate acestea sunt posibile folosind analiza scenariilor WHAT IF pe baza traficului live, stare reală a camioanelor sau disponibilitatea clienților.