PLANIFICARE Operațională

CREȘTEȚI RENTABILITATEA PRIN PLANIFCARE ȘI OPTIMIZAREA RUTEOR

CONSOLIDARE MARFĂ
Optimizați-vă capacitatea de transport, sortarea și încărcarea

Consolidarea marfurilor este parte integrata a FleetMaster, facilitate care vă ajută să optimizați și organizați ordinea de încărcare, sortare și descărcare, în funcție de capacitatea de încărcare și volumul masinilor dvs, maximizând valoarea forței de muncă și reducand impactul asupra mediului.

Incărcare optimă, sortare si descărcare secvențiala, organizarea personalul din depozit, sloturi de încărcare și activitatea șoferului sunt functionalitati native ale aplicatiei FleetMaster.PLANIFICARE DINAMICĂ A RUTELOR
Planificați mai multe rute într-o secunda

FleetMaster este o soluție flexibilă și puternică de planificare a traseului, care vă va ajută să optimizați costurile de transport, oferind clienților servicii mai bune prin construirea și programarea celor mai eficiente rute.

FleetMaster ia în considerare atât date avansate de cartografiere cât și diverse constrângeri sau preferințe specifice oferind întotdeauna cele mai bune rezultate

Modulul de planificare Dinamică analizează toate datele dumneavoastră, face calcule complexe, ține cont de fiecare preferință și/sau constrângere, livrând rute optimizate care nu ar putea fi niciodată calculate de operatorii umani.
OPTIMIZARE AVANSATĂ A RUTELOR
Algoritmi de tip Machine Learning

Optimizarea rutei este o sarcină complexă care poate reduce costurile cu până la 40%.

FleetMaster este unul dintre cele mai avansate sistemele de planificare și optimizare a rutelor cu rezultate dovedite în multiple industrii

Folosind algoritmi matematici avansați, FleetMaster face miliarde de calcule și oferă cele mai precise rute și ETA-uri

În acest fel, FleetMaster vă ajută compania să crească într-un mod sigur și organizat, facand parte din succes-ul activității dumneavoastră.


FleetMaster vă poate crește rentabilitatea cu până la 40%
Învățăm din trecut, ne adaptăm la viitor și folosim algoritmi de calcul de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune rezultate de fiecare dată.