Amigo & Intercost

„Trăim intr-o societate rapidă ce genereaza o economie haotică cu legi tot mai bizare. Greu de inteles și de acceptat. Traim într-o lume a mișcării  și a extinderii permanente! Pornind de la aceste premise, zona focus în care ne-am orientat atenția în 2017 a fost cea a monitorizării stricte a costurilor și a bugetelor de chash flow.

Nevoia planificării eficiente a flotei , optimizarea încarcăturii pe mașini și a costurilor de transport aferente, dar și asigurarea livrării la timp au condus la unele din cele mai importante decizii luate în anul 2017, respectiv, am început colaborarea cu Fleetmaster, un proiect finanțat în colaborare cu partenerul nostru Heineken.

Sistemul Fleetmaster va contribui la reducerea  costurilor logistice fiind un instrument de reală valoare în activitatea noastră de distribuție.

De asemenea putem să monitorizăm, și monitorizam comportamentul de nedorit în timpul condusului, staționarea, deplasarea sau exesul de viteză.”

Amigo & Intercost

Leontin Ardelean – Director vanzari

Studiu de caz

„Nevoia planificării eficiente a flotei, optimizarea încarcării pe maşini şi a costurilor de transport aferente, dar şi asigurarea livrărilor la timp au condus la una dintre cele mai inportante decizii luate în anul 2017, respectiv, am început colaborarea cu Fleetmaster, un proiect finanţat în colaborare cu partenerul nostru Heineken.

Sistemul Fleetmaster a contribuit la reducerea costurilor logistice şi a oferit noi metode de monitorizare a comportamentului şoferului, fiind un instrument de reală valoare în activitatea noastră de distribuţie.”