Prosonic ProdCom SRL

ÔÇ×La baza acestei decizii a stat necesitatea evolu╚Ťiei noastre, iar pentru dezvoltarea lor s-au luat mai multe priorit─â╚Ťi. Prima este dezvoltarea unui Ruto-Market pe zona de Premium, doi este eficientizarea depozitelor efective, care au dus la compactarea mai multor produse ╚Öi al trei-lea este implementarea FleetMaster┬á care a dat suficiente beneficii chiar de la ├«nceput┬á pentru economisirea energiei ╚Öi a finan╚Ťelor pentru dezvoltarea obiectivelor.

Optimizarea prin programul FleetMaster care odat─â implementat ne-a creat spatiu, routing-uri noi sau eficientizarea celor vechi. Tot odat─â duc la economisirea resurselor care pot fi investite ├«n alte domenii.ÔÇŁ

Prosonic ProdCom SRL

Eugen Popa ÔÇô Director General

Studiu de caz

La baza deciziei de a implementa aplica┼úia Fleetmaster a stat necesitatea evolu┼úiei companiei noastre. Chiar de la ├«nceput, solu┼úia Fleetmaster a oferit suficiente beneficii, economisind energie ┼či finante necesare dezvolt─ârii obiectivelor sau investi┼úii ├«n alte domenii.

Cu ajutorul Fleetmaster, PROSONIC ╚Öi-a consolidat statutul de companie serioas─â ╚Öi respectat─â prin ├«mbun─ât─â╚Ťirea serviciilor oferite, reu╚Öind ├«n acela╚Öi timp s─â optimizeze resursele umane ╚Öi opera╚Ťionale.