Softuri performante pentru companiile care se bazează pe transport în afacerea lor

Într-o lume în permanență mișcare pentru companiile care se bazează pe transport în afacerea lor, necesitatea de a gestiona și de a controla bunurile mobile este esențială. De la GPS la CAN și senzori avansați, toate datele din mașină sunt colectate și procesate în timp real. Si comportamentul șoferilor este atent monitorizat. Detectarea șoferilor agresivi este o metodă preventivă pentru multe aspecte: siguranța acestuia, deteriorarea pieselor auto, consumul anormal și costurile de asigurare.

V-ați întrebat vreodată care este comportamentul de consum pe parcursul unei luni și cum evoluează acesta în cursul anului? Şi chiar mai mult – care dintre maşini consumă mai mult şi de ce? Folosind statisticile grafice, puteți vedea în câteva secunde ce se întâmplă cu parcul dumneavoastră auto, care este modelul de consum, care este evoluția consumului și cine depășește viteza.

De toate acestea se ocupa fleetMaster. Echipa care poate oferi soluție completă de gestionare a parcurilor auto. Si pentru ca normele privind siguranța mențin o tendință foarte puternică în industria automobilelor, cei de la fleetMaster oferă o analiză grafică a incidentelor rutiere. Cum vă daţi seama dacă afacerea va fi profitabilă și dacă faceți alegerea potrivită pentru noua afacere? Cum funcționează optimizarea traseelor și a costurilor pentru afacerea voastra? Ne-a explicat astazi, In Comunitate, Adrian Boaru, CEO fleetMaster.

Sursa: Softuri performante pentru companiile care se bazează pe transport în afacerea lor | Radio Bucuresti FM – Radio Muzica Live Online – Stiri Bucuresti.