Bere Bauturi Bucuresti

Bere B─âuturi a avut in anul 2017 patru direc╚Ťii strategice. Prima direc╚Ťie a fost cre╚Öterea afacerii ├«n care activ─âm, dar poate cea mai important─â este eficientizarea costurilor, ├«n special prin implementarea unor sisteme care s─â permit─â o c├ót mai bun─â monitorizare ╚Öi control.ÔÇŁ

Mariana Klencsar

Vice Pre╚Öedinte ÔÇô Bere B─âuturi Bucure╚Öti S.A.

ÔÇ×├Än anul 2017 zona de activitate in departamentul logistic─â a fost focusat─â spre finalizarea implement─ârii sistemului FleetMaster, un Transport Management System, ├«n cele patru filiale, Bucure╚Öti, Prahova, Ialomi╚Ťa ╚Öi Contan╚Ťa. Cel mai important beneficiu a fost reducerea personalului administrativ care realizau ┬áplanificarea rutelor de distribu╚Ťie la care se adaug─â optimizarea rutelor de livrare prin generarea lor automat─ârespectiv c├ó╚Ötigarea de timp.

Pentru anul 2018 avem de asemenea proiecte noi, dezvoltarea unui nou modul de planificare a rutelor, de data aceasta pentru departamentul v├ónz─âri.ÔÇŁ

Cristian Apostolache

Manager Departament Logistic ÔÇô Bere B─âuturi Bucure╚Öti S.A.

Studiu de caz

Fleetmaster reprezint─â pentru compania noastr─â solu╚Ťia ideal─â care ne-a ajutat s─â facem fa╚Ť─â cu brio provoc─ârilor legate de distribu╚Ťie, ╚Ťin├ónd cont de dezvoltarea exponen╚Ťial─â a companiei Bere B─âuturi Bucure╚Öti din ultimii ani.

Utiliz├ónd Fleetmaster, deservim la nivel de excelen╚Ť─â pie╚Ťele de Retail, En-Gros ╚Öi HoReCa din sud-estul Rom├óniei, cu un volum de peste 300.000 de hectolitri livra╚Ťi anual c─âtre cei 7.600 de parteneri!

Am reu╚Öit ├«n acela╚Öi timp s─â ├«ndeplinim standardul de calitate pe care ni l-am propus, ├«mbun─ât─â╚Ťind serviciile oferite, ├«n paralel cu dezvoltarea calit─â╚Ťii condi╚Ťiilor de munc─â a ╚Öoferilor ╚Öi cu optimizarea resurselor umane ╚Öi opera╚Ťionale.